Що являють собою плити Laminam?

Салон-магазин «AV-KAMIN» радий представити Вашій увазі новий високоякісний еко-матеріал - Laminam (Ламінам).

Що являють собою плити Ламінам? Це поєднання різних натуральних матеріалів: граніт, кварц, сланцева глина і керамічні пігменти. Плити Laminam створюються з турботою про навколишнє середовище та здоров'я користувачів. Речовини природного походження, використання низькоенергетичних технологій, відсутність токсичних викидів і мінімальні викиди CO2, а також повністю поновлювані продукти роблять Ламінам абсолютно екологічним продуктом.

Виготовляються плити за новітніми технологіями при дуже високій температурі +1220 ° С. Плити Laminam, мають абсолютно рівну поверхню, тому можуть бути порізані до необхідного розміру з дуже високою точністю. Імпорт Ламінаму в Україні здійснюється в товщині від 3 до 12 міліметрів: 3; 3+; 5; 5+; 12 (мм).

Ламінам дуже міцний і стійкий, до зовнішніх умов, матеріал. Його обирають для обробки камінів, ванн, кухонь, як декорацію для підлоги і стін, а також для зовнішньої обробки будівель. Тому в різних дизайнах Ламінам має дуже широкий спектр застосувань.

Незважаючи на зовні тонкий і легкий вигляд матеріалу – Ламінам є дуже конкурентоспроможним в порівнянні з природними матеріалами (мармур, дерево, скло), оскільки ці кварцові плити дуже міцні, стійкі до органічних і неорганічних розчинників, дезінфікуючих та миючих засобів. Поверхня з Ламінаму може бути легко очищена, без ризику зміни текстури та кольору плити. Ламінам прекрасно підходить для створення столів і столешень на кухню, тому контактуючи з водою він не виділяє ніяких речовин. Він дуже зносостійкий в побуті: не царапаеться, не тьмяніє від сонячних променів (навіть якщо піддається суворим змінам клімату - кольори не змінюються), зовнішній вигляд залишається незмінним, навіть при інтенсивному використанні та частому очищенні.

Варто підсумувати і навести всі переваги кварцових плит - Ламінам


Наша ТОП-10 "Чому Laminam (Ламінам) ідеальний варіант для Вас"

1. Плити є дуже зносостійкими. Їх зовнішній вигляд залишається незмінним навіть при інтенсивному користуванні та щоденному очищенні поверхні.

2. Висока стійкість до деформації.

3. Ламінам має хорошу термостійкість. Тому його використовують для зовнішнього дизайну, адже він не боїться різних погодних умов.

4. Плити не містять органічних матеріалів, в разі пожежі не виділяють дим або токсичні речовини.

5. Ламінам не виділяє шкідливих речовин в навколишнє середовище. Плити легко переробляються для використання в інших технологічних процесах.

6. Плити є хімічно стійкі. Вони можуть бути легко очищені без шкоди для поверхні. Єдиним продуктом, який може пошкодити пластини, є плавикова кислота (розчин фтороводню у воді).

7. Плити не містять органічні барвники, тому стійкі до дії УФ-випромінювання.

8. Ламінам є досить гігієнічним у використанні на кухні - його особливості не дозволяють утворюватися цвілі і покриватися грибком.

9. Матеріал має відповідні сертифікати для гастрономії та медичних програм.

10. Плити стійкі до графіті, легко очищаються, і навіть найстійкіша фарба легко змивається з них.


Крім першокласних технічних характеристик. Ці кварцеві плити мають сучасний дизайн, тому кожен зможе вибрати варіант на свій смак і уподобання. Laminam відповідає світовим тенденціям в дизайні інтер'єру, щорічно випускаються нові колекції. На сьогоднішній день асортимент цих кварцових плит складається з близько 150 різних візерунків, що імітують природний матеріал (дерево, мармур, граніт). Плити повторюють і візерунок, і текстуру природного матеріалу.

Завітайте у салон-магазин «AV-KAMIN» і наші фахівці дадуть відповідь на всі Ваші питання і допоможуть у створенні якісного та стильного дизайну Вашого будинку та офісу.

  • Що являють собою плити  Laminam?

Написать отзыв

Рейтинг